Mekonomen Bilverkstad är den ledande bilverkstaden i Umeå. Vi hjälper dig med allt som rör din bil, till priser som tål att jämföras - inte minst mot originalverkstäderna.

Mekonomen Teg Umeå

Varmt välkommen till din Mekonomen Bilverkstad! Vår ambition är att du som bilägare ska känna dig trygg och nöjd med din bil. Vi ser därför till att den tekniska biten är i toppskick så kan du fokusera på annat!

Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT.

När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde. Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri.

Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan tryggt lämna den i våra händer.

Juridiskt namn: Bilverkstaden På Teg AB (Östteg)

I våra verkstäder kan du bland annat få hjälp med följande:

Service
Reparation
Släcka 2:or
Oljebyte
Byta bromsar
Kamremsbyte
AC-reparation
Montering och installation av motorvärmare och extraljus
Belysning och glödlampor
Däckförvaring och däckhotell
Plåt- och lackskador
Rekond
Byte av stötdämpare
Utöver våra tjänster har vi även en unik prisgaranti på service och reparation och med ett svart Mekonomenkort kan du välja att delbetala dina verkstadskostnader. Skulle det hända något längs vägen kan det vara tryggt att ha en assistansförsäkring. Den bjuder vi på under ett år i samband med att du servar din bil hos oss.

Boka service eller reparation av din bil på Mekonomen på Teg i Umeå>>>