Hos Mekonomen Umeå lagar vi och servar din bil tryggt. Du får 3 års garanti på reservdelar och stämpel i serviceboken. Boka service eller reparation på någon av våra bilverkstäder i Umeå nära dig!

Mekonomen Umeå

Hos bilverkstad Umeå lagar vi och servar din bil tryggt. Du får 3 års garanti på reservdelar och stämpel i serviceboken. Observera att även om du har en ny bil med fabriksgaranti kan du tryggt lämna in bilen hos oss med bibehållen garanti. De flesta nybilsägare "slentrianservar" bilen på en märkesverkstad vilket är en onödigt dyr vana. Fristående verkstäder som Mekonomen Umeå gör jobbet lika bra och mycket billigare!

Ford service
Vare sig du har en ny Ford eller gammal hjälper vi dig med service av din bil nära dig i Umeå. Vi utför service av din ford billigare än exempelvis Carstedts.

Toyota service
Vi har stor erfarenhet när det gäller service av Toyota. Ny eller gammal Umeå Bilverkstad Mekonomen fixar servicen billigt med kvalitet.

Volkswagen service 
Vi tar hand om din Volkswagen när det är dags för bilservice enligt serviceplanen. Vi utför service på din Passat billigare än Motorcentralen.

Vi utför service av alla bilmärken som Ford, Skoda, Volkswagen, Nissan, BMW, Dacia, Fiat, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Volvo och många fler...

Laga bilen hos Bilverkstad Umeå

I Umeå finns många bilverkstäder att välja mellan. När du reparerar / lagar bilen hos vår Mekonomen anslutna verkstad får du 3 års garanti på reservdelar och stämpel i serviceboken. Observera att även om du har en ny bil med fabriksgaranti kan du tryggt lämna in bilen hos oss med bibehållen garanti.
De flesta nybilsägare "slentrianservar" bilen på en märkesverkstad vilket är en onödigt dyr vana. Fristående verkstäder som Bilverkstad Umeå gör jobbet lika bra och mycket billigare!

Boka service eller reparation på någon av våra bilverkstäder i Umeå nära dig!